lørdag den 8. juni 2013

20130608 Sportscar Event

Christoffer og jeg havde en fantastisk dag sammen på Jyllands-Ringen til Sportscar Event. Christoffer havde fået en tur i en bil i fødselsdagsgave - eller rettere han skulle selv betale halvdelen, men så måtte han også fuldstændig selv bestemme hvilken bil det skulle være - og til hvilken pris.

Vi var ude at køre sammen i en Maserati Gran Turismo, som tilhører Mads Peter Veiby - men blev kørt af racerkøreren Michael Outzen. Mads Peter stillede nemlig op med to biler til Sportscar Event, og kørte selv sin Porche Carrera GT, som koster på den forkerte side af 10 mio.





20130608 143000 from Carsten Kring on Vimeo.

45 minutter efter vi havde fået en tur i Maseratien skete det der ikke måtte ske - Michael Outzen smed den i det første sving, faktisk lige efter han var kommet ud af pit-området. En underlig affære, som han bagefter forklarede med at bremserne ikke fungerede. "Heldigvis" stod Christoffer og jeg helt perfekt placeret på tribunen ved det første sving, da det skete, så vi oplevede det hele på nært hold - og dog på behagelig afstand.







Vi oplevede også en BMW M5 Ring Taxa, som driftede i vildskab. Det tog ret hårdt på dækkene - men det var fedt at se på.


20130608 155238 from Carsten Kring on Vimeo.

Du kan se resten af billederne fra Sportscar Event.

Her kan du se videoerne:

Ingen kommentarer: